Tours vanuit Hua Hin en Cha-am Gids Bussaya
Bussaya

Mijn naam is Bussaya.

Ik ben geboren en getogen in Thailand. Verder heb ik 13 jaar met veel plezier in Nederland gewoond.
Sinds 2009 ben ik weer terug in mijn thuisland en heb mij  gevestigd in Cha-am, niet ver van Hua Hin.
Trots ben ik op de Thaise cultuur, de bijzondere flora, fauna  en het Boeddhisme. Dit breng ik met veel plezier over op alle Nederlandse reizigers en overwinteraars in Thailand. Als officieel geregistreerd gids verzorg ik vanuit de badplaatsen Hua Hin en Cha-am dagtours en meerdaagse tripsDe dagtours zijn heel divers. Het is een mix van natuur, cultuur en historie.

Dagtours en meerdaagse trips

Bij deze dagtours varieert het aantal deelnemers tussen de 4 en 8 personen.
Wij reizen met een royale minibus met voldoende ruimte voor het maximaal aantal personen t.w. 8. 
Maar ook privé-tours met bijvoorbeeld twee personen behoren tot de mogelijkheden.
Bij deze privé excursies gebruik ik mijn eigen personenauto. Wel zijn er een aantal dagtours die alleen in het weekend kunnen i.v.m. de lokale weekend activiteiten.
Daarnaast verzorg ik ook meerdaagse trips naar Noord-Thailand, Midden-Thailand, Zuid-Thailand ,Langs de Golf van Thailand, Rondom Bangkoken naar de Isaan.
Er is nog een reden waarom u deze dagtours en meerdaagse trips niet mag missen. Ik laat u namelijk plekken zien die vaak alleen door de Thai zelf worden bezocht. De ‘secret places’ zijn mijn favoriet!