Opnieuw Kwangchow maar wel aangepast.

Om 08.15 vertrokken wij uit Hua Hin met C en J en hun anderhalf jaar oude zoontje J . 
Voor hem dus een aangepast programma. 
Het was alweer ruim drie maanden geleden dat wij ons laatste toertje hadden. Het komt nog maar heel langzaam op gang. Wel zien de komende maanden januari en februari er wel wat beter uit.

Het ochtendprogramma was zoals altijd, dus de enorme grote Chinese praalgraven begraafplaats in the middle of nowhere. Vervolgens verder tussen de palmbossen en ananasplantages naar het tempel terrein met de giga grote rotsblokken. Deze rotsblokken liggen soms meters hoog boven op elkaar. Wij weten nog steeds niet waar deze giga rotsen vandaan zijn gekomen. En waarom precies op dit plekje.

Na wat lekker fruit gegeten te hebben en wat te hebben gedronken gingen we weer verder. De volgende stop is het prachtige koffiehuis en zijn parkje  the little forest. Hier drinken een heerlijk kop koffie. We lopen even door het parkje waar de kleine J zich gelijk goed vermaakte op de klimrekken en in de Iglo tent. Hij wilde niet weg maar we moesten verder. Onze volgende stop is natuurlijk de bijzondere en zeer geliefde Kwangchow floating market. Hier genieten we weer van de aparte sfeer. Veel gezien, veel foto’s gemaakt en natuurlijk ook het een en ander geproefd.

De late lunch is in ons favoriete restaurant Channin. Hier natuurlijk weer heerlijk gegeten. Daarna niet zoals gebruikelijk naar Phetchaburi voor het middagprogramma maar speciaal voor de kleine J naar de Malai Farm in Cha-am. Dat bleek een hele goede keuze te zijn. Hij vond het geweldig. Zoveel verschillende dieren waarvan hij er ook verschillende mocht voeren. De speeltuin was ook een topper. Ook hier hadden wij moeite om hem weer mee te krijgen. Tenslotte terug naar Hua Hin waar we om bijna zes uur aankwamen. Hier namen we afscheid van een zeer tevreden gezin. Ze beloofden ons dat bij een volgend bezoek aan Thailand ze ons zeker weer zouden vinden. Kleine J. niet veel meer die was oververmoeid maar voldaan in slaap gevallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *