Op pad met oude bekenden.

N. kennen wij nog vanuit onze oude winkel in Baarn. Zij heeft een eigen appartement in Cha-am. Dit keer was zij haar zuster L. Eerst gingen ze een paar dagen naar het Noordoosten naar Nongkhai. N. komt daar heel graag. vervolgens via een paar dagen in Bangkok naar Cha-am.

Natuurlijk wilden N. en L. ook graag een dagje met ons op stap. Om 9:00uur opgehaald en als eerste een bezoek aan het altijd leuke Artist Village in Hua Hin. Toen naar Wat Huay Monkol met het verhaal van de beroemde monnik Luang Pho Thuad en van de lady Ghost. Vandaar naar het park met de zeven meest belangrijke koningen uit de Thaise geschiedenis.

De volgende stop waren de mangrove bossen in Pranburi, We hebben 1 km over de houten vlonders dwars door het prachtige mangrove bos gelopen. Halverwege stapten we bij een klein riviertje in een boot en vaarden we 45 minuten door de bossen richting de zee. Onderweg zagen we een prachtige natuur en veel bijzondere vogels.

Tot slot nog even de benen gestrekt in het Cha-am Forest Park waar we nog enkele gibbons tegen kwamen. De dames nodigden ons toen uit voor een heerlijk diner. Geen Thais dit keer maar een Pizza met een lekker drankje.

Weer een hele geslaagde dag