Een lichtpunt in deze corona tijd,

Het voelt onwennig om na bijna 14 maanden geen tour gedaan te hebben om dan weer een blogverhaal te schrijven.
Niet zoals altijd een blogverhaal over een tour, maar dit keer over onze nieuwe website.
Onze grote steun en toeverlaat Peter, die onze vorige website had gemaakt, besloot dat het tijd werd voor vernieuwing en verbetering.
In de afgelopen weken en maanden heeft Peter hier enorm veel tijd in gestopt, en er ook nog een facebook aan toegevoegd.
Het is allemaal prachtig geworden, overtuig jezelf, ga naar www.gidsbussaya.nl en geniet van de dagtours die nu veel uitgebreider beschreven staan.

Maar ook de meerdaagse tours
Daarbij onze nieuwste vierdaagse naar het zuiden en onze negendaagse naar midden en noord Thailand.

De Gallery met honderden prachtige foto’s gemaakt tijdens onze tours Maar ook de blog verhalen en de Interessante links naar bijv. Thailand blog waar dankbare gasten van ons hun verhaal op deden.

Peter heel erg bedankt, we zijn je hier enorm dankbaar voor, en zijn erg blij met onze nieuwe website en bijhorend facebook.
We hebben veel contact met onze gasten in Nederland, die allemaal op het puntje van hun stoel zitten, om als het even kan zo snel mogelijk weer naar hun geliefde Thailand te gaan.
Velen hebben ook te kennen gegeven dat ze dan ook weer heel graag met ons op tour willen en dan vooral een meerdaagse reis.
Lieve vrienden, lieve gasten, we hopen jullie weer zo spoedig mogelijk te zien bij ons in ons mooie Thailand

Bussaya

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.