Een korte dagtour met twee jonge dames.

Ze zijn beiden in Thailand voor dezelfde reden, om in het land van de Muay Thai Thaiboksen veel te leren en veel trainen en zich zo te verbeteren in de sport die ze liefhebben, 

G en I ontmoetten elkaar in een bekende sportschool in Cha-am gespecialiseerd in Thai boksen. G was hier voor een heel jaar en I voor drie weken. Samen trainden ze elke dag in de ochtend X, en in de namiddag nog een keer. Dus tijd om wat van ons mooie Thailand te zien, was er niet echt. Wij maakten daarom voor hun een kort programma tussen de twee trainingen in.

Wij vertrokken na de ochtendtraining om 10 uur. Eerst naar Artist Village in Hua Hin. Altijd een prachtige plek waar veel te zien is. Vervolgens naar de tempel waar alles niet om de Boeddha draait maar om de heilig verklaarde Monnik Pho Luang Thuad. Daarna door de enorme ananas velden naar Pranburi waar we een km over houten vlonders door de indrukwekkende mangrove bossen liepen. Tot slot nog een stop in Rajabhakti Park waar de reusachtige bronzen beelden staan van de zeven meest beroemde koningen. Toen weer terug naar Cha-am waar de dames weer keurig op tijd waren voor de eind middag training.