Een hele leuke dag

Langzaam komen er weer mailtjes met vragen over onze tours binnen, opvallend veel vanuit België. Het ziet er naar uit dat wij zeker vanaf november weer aan de bak kunnen. Veel van onze oude gasten, die hier altijd overwinteren, hebben alweer hun vliegticket en verblijf geboekt.
Zij melden ook dat ze zeker weer met ons op stap willen. Vooral de meerdaagse tours lijken in trek te zijn.

Een paar dagen geleden kregen we onverwachts een telefoontje van R die 7 jaar geleden met ons naar Amphawa was geweest. Hij was nu een paar dagen in Hua Hin met zijn Thaise vriendin en wilde graag een dag tour met ons maken. Waar naartoe liet hij helemaal aan ons over.
Dus na 3 tours in februari, met de groep van zeven, werd dit weer onze eerste tour in mei. We hadden er weer zin in.

Om half negen haalden we hun op. We reden ten Noorden van Cha-am over de prachtige weg door de uitgestrekte ananasvelden naar onze eerste stop. De enorme plek tussen de heuvels met de vele vele Chinese praalgraven. Vervolgens naar de tempel met enorme, op en naast elkaar liggende, rotsblokken. Toen naar het park gewijd aan de godin Kuan Yin. Hier genoten we eerst van het, door ons, meegebrachte fruit. We bleven ruim een uur in dit park, waar zoveel te zien is.
Traditioneel hadden we onze lunch weer in restaurant Chanin waar je altijd heerlijk kunt eten..

Na de lunch op weg naar de mooie oude stad Phetchaburi. Daar bezochten we de grotten met de vele Boeddhabeelden. En buiten natuurlijk de apen.
Daarna door naar het oude stadsgedeelte met de prachtige oude houten en de tempel met de wandschilderingen. Natuurlijk ook naar het tempelgebouw dat net voordat de Birmanen daar binnen vielen dat was overgebracht uit Ayutthaya. Tenslotte nog even een korte stop bij de negen honderd jaar oude Khmer ruïne. We reden terug langs de zee via Cha-am naar Hua Hin waar we onze twee zeer tevreden gasten naar hun hotel brachten. ’s Avonds ontvingen we nog een lange app van dit stel dat de tour geweldig was en ver boven de verwachting. Heerlijk dat we na de covid weer zulke tours kunnen doen. We hopen en verwachten dat we in juli en augustus, dus schoolvakantie in Nederland en België , weer meerdere tours kunnen organiseren. En dan vanaf november weer het hoogseizoen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *