Een beetje zoals vroeger.

Tussen kerst en oud en nieuw hadden we drie dagtours in zes dagen, een heerlijk gevoel om zo weer lekker bezig te zijn.

De derde en laatste van 2022 was op 29 december.
Een gezin van vijf op hun eerste Thailand reis waarvan een paar dagen in Hua Hin.
Natuurlijk wilden ze vanuit Hua Hin ook wat zien.

Het werd dagtour 4b die we, door covid, heel lang niet hadden gedaan. Eerst contact gezocht met olifantenopvang Hutsadin of wij daar met onze gasten weer terecht konden.
Eerst een lezing over de olifanten en de opvang. Gevolgd door een wandeling met een olifant en een olifantentrainer. Op de olifant zitten is gelukkig hier en op vele plaatsen niet meer mogelijk. Zo werd het voor onze gasten een onvergetelijke 1.5 uur,

Vervolgens naar Wat Huay Monkol met en de beroemde monnik en de geest in de boom. Daarna naar het altijd leuke Artist Village. Lekker geluncht in het Esaan Garden restaurant. Zittend tussen de vele bloemen en planten en proeven van de vele heerlijke Esaan gerechten. Daarna werd het wel even moeilijk om weer op gang te komen maar we hadden nog twee bezoeken te gaan. De zeven beroemde Thaise koningen in brons 16-18 meter hoog en het prachtige mangrovebos. Om 17.30 brachten wij onze zeer tevreden gasten weer terug naar hun hotel. Wij gingen wij ons concentreren op 2023 waar we voor januari en februari al diverse boekingen hadden waaronder een 4-daagse en een 6-daagse rondreis.

Wilt u meer informatie over onze tours vanuit Hua Hin en Cha-am;