Dagtours rondom Hua Hin

De dagtours rondom Hua Hin kennen drie verschillende  varianten.
U kunt kiezen met een kort, lang of geen bezoek aan een olifantenopvangcentrum.
Maar in ieder geval naar een artiestendorp, het Rajabhakti Park, langs de ananasplantages en wandeling door Mangrovebos.

Dagtocht 4A rondom Hua Hin
Kunstenaarsdorp

Dagtour 4A ronom Hua Hin.

Rond 11:00 uur wordt u bij uw vakantieadres in Hua Hin of Cha-am opgehaald.
Als eerste bezoeken wij het oorspronkelijke kunstcentrum van Hua Hin Baan Sillapin Artist Village.
Dit gezellige Artist Village omvat grote galerijen met kunst en antiek. Er zijn hier ook veel kunstenaars aan het werk.
Vervolgens naar de beroemde tempel Wat Huay Monkol, gewijd aan de beroemde monnik Luang Phor Tuad,
Wij bezoeken hier ook het paviljoen dat gewijd is aan de heilige boom die vroeg om gered te worden en als dank de redder rijkelijk zou belonen. Gelovigen komen hier samen, bidden met wierookstokjes en vragen om hun wensen te vervullen.
Vervolgens rijden we door de ananasplantages naar het mangrovebos aan de kust van Pranburi.
Ten slotte rijden we aan het eind van de middag naar de antiek-/rommel-/eetmarkt van Pranburi. Dit kleine maar  gezellige marktje heeft van alles. Echt antiek, maar ook rommel. We wandelen langzaam over de markt
en kopen allerlei lekkere hapjes zoals: saté. loempia’s, viskoekjes enz enz. Die nemen wij mee naar een uitspanning van een Thai die een prachtige tuin heeft met allerlei planten en zelfgemaakte dingen. Wij gaan daar zitten en drinken wat. We eten daar ook gezamenlijk onze hapjes op. Is het niet genoeg, dan kopen we
nog wat op de markt. Aan het eind delen we gewoon de kosten.
Na afloop lopen we weer langzaam over de markt terug naar onze minibus. Rond 20:00 – 21:00 uur bent weer terug op uw vakantieadres

Prijzen van deze dagtour 4A :

4 tot 8 personen     € 40 – € 50 p/p (Afhankelijk van de koers kunnen kleine aanpassingen nodig zijn.)

De prijzen zijn inclusief:
– Nederlandstalige begeleiding.
– Transport van en naar uw vakantieverblijf in Hua Hin of Cha-am.
– Alle entrees.
– Frisdrank zoals cola, water en fruit
– Exclusief de lunch.

Privé tours 2 pers. of meer:  Op aanvraag
Vertrek : alleen op zaterdag.
Wilt u de omschrijving van deze dagtour 4A rondom Hua Hin als PDF-file: Click hier

Dagtour 4A rondom Hua Hin
Beroemde Thiase koningen

Dagtour 4B rondom Hua Hin:

Om 8:30 uur wordt u bij uw vakantieadres in Hua Hin of Cha-am opgehaald. Als eerste bezoeken wij het olifantenopvangcentrum Hutsadin. Dit is een stichting zonder winstoogmerk. Het doel van de stichting is om olifanten, die door hun eigenaars zijn achtergelaten vanwege een slechte gezondheid, ouderdom of gewoon omdat ze niet langer konden werken, op te vangen en hier een goed leven te bezorgen. We verblijven hier tot 10:30 uur. In die tijd krijgen we een uitgebreide introductie, daarna een jungle-walk met olifant en mahout (olifantendrijver). Daarna mogen we helpen om olifanten een douche te geven. Vervolgens de beroemde tempel Wat Huay Monkol. Deze tempel is  voor een  monnik genaamd Luang Phor Tuad, die 400 jaar geleden in het zuiden van Thailand woonde. Wij bezoeken hier ook het paviljoen dat gewijd is aan een vrouwelijke geest in een boom die vroeg om gered te worden en als dank de redder rijkelijk zou belonen. Gelovigen komen hier samen, bidden met wierookstokjes en vragen om hun wensen te vervullen.
Dan naar het oorspronkelijke kunstcentrum van Hua Hin  Baan Sillapin Artist Village. Dit gezellige Artist Village omvat grote galerijen met kunst, antiek en kunstenaarsateliers. Waar ook veel kunstenaars aan het werk zijn. Na de lunch rijden we door een prachtig heuvelachtig landschap naar het Rajabhakti Park. Hier staan zeven gigantische standbeelden van grote koningen uit de Thaise geschiedenis.
Rond 17:30 uur bent u weer terug op uw vakantieverblijf.

Prijzen van deze dagtour 4B:

4 tot 8 personen   € 68 – € 77 (Afhankelijk van de koers, kunnen kleine aanpassingen nodig zijn).
De prijzen zijn inclusief:
– Nederlandstalige begeleiding.
– Transport van en naar uw vakantieverblijf in Hua Hin of Cha-am.
– Alle entrees.
– Frisdrank zoals cola, water en fruit
– Exclusief de lunch.

Privé tours 2 pers. of meer:  Op aanvraag.
Vertrek : dagelijks
Wilt u de omschrijving van deze dagtour 4B rondomn-en-Rond-HuaHin.pdf Hua Hin als PDF-file: Click hier

Dagtour 4C rondom Hua Hin

Dagtour 4C 

Om 8:30 uur wordt u bij uw vakantieadres in Hua Hin of Cha-am opgehaald en vertrekken wij naar het olifanten opvangcentrum Hutsadin. Dit is een stichting zonder winstoogmerk. Het doel van stichting is om olifanten, die door hun eigenaars zijn achtergelaten vanwege een slechte gezondheid, ouderdom of gewoon omdat ze niet langer konden werken, op te vangen en hier een goed leven te bezorgen. Bij aankomst krijgen we een uitgebreide uitleg over de olifanten in Thailand en wat deze stichting allemaal doet om deze verwaarloosde en mishandelde dieren te helpen. Daarna gaan we met een buitenlandse vrijwilliger, de mahout (olifantendrijver) en de olifant een tocht van een half uur maken door de jungle.  Vervolgens naar het oorspronkelijke kunstcentrum van Hua Hin Baan Sillapin Artist Village. Dit gezellige Artist Village omvat grote galerijen met kunst en antiek.. We zien hier ook veel kunstenaars aan het werk.
Na de lunch rijden we door een prachtig heuvelachtig landschap naar het Rajabhakti Park. Dit is een van de nieuwste attracties in de omgeving van Hua Hin. Hier staan zeven gigantische standbeelden van grote koningen uit de Thaise geschiedenis. Deze bronzen beelden van bijna 14 meter hoog zijn de grote koningen uit de Thaise geschiedenis. Elk beeld draagt een bord met de naam van de koning en de regeerperiode.
Na dit bezoek rijden we door de ananasplantages naar een mangrovebos aan van Pranburi, Om ca 17:30 uur bent u weer terug op uw vakantieverblijf.

Prijzen van deze dagtour 4C:

Prijzen:   4 tot 8 personen € 74 – € 83 (Afhankelijk van de koers, kunnen kleine aanpassingen nodig zijn).
De prijzen zijn inclusief:
– Nederlandstalige begeleiding.
– Transport van en naar uw vakantieverblijf in Hua Hin of Cha-am.
– Alle entrees.
– Frisdrank zoals cola, water en fruit
– Exclusief de lunch.

Privé tours 2 pers. of meer:  Op aanvraag.
Vertrek: alleen op dinsdag en donderdag.
Wilt u de omschrijving van deze dagtour 4C rondom Hua Hin als PDF-file: Click hier