Dagtour 4C rondom Hua Hin
Olifantenopvangcentrum Hutsadin

Dagtour 4C rondom Hua Hin

Om 8:30 uur vertrekken wij naar het olifanten opvangcentrum Hutsadin Dit is een stichting zonder winstoogmerk. Het doel van stichting is om olifanten, die door hun eigenaars zijn achtergelaten vanwege een slechte gezondheid, ouderdom of gewoon omdat ze niet langer konden werken, op te vangen en hier een goed leven te bezorgen. Bij aankomst krijgen we een uitgebreide uitleg over de olifanten in Thailand, en wat deze stichting allemaal doet om deze verwaarloosde en mishandelde dieren te helpen, dit duurt ongeveer 40 minuten, daarna gaan we met een buitenlandse vrijwilliger, de mahout en de olifant een tocht van een half uur maken door de jungle.  Vervolgens naar het oorspronkelijke kunstcentrum van Hua Hin Baan Sillapin Artist Village. Dit gezellige Artist Village omvat grote galerijen met kunst en antiek.. We zien hier ook veel kunstenaars aan het werk. 

Rajabhakti Park

Na de lunch rijden we door een prachtig heuvelachtig landschap naar het Rajabhakti Park. Dit is een van de nieuwste attracties in de omgeving van Hua Hin. Hier staan zeven gigantische standbeelden van grote koningen uit de Thaise geschiedenis. Deze bronzen beelden van bijna 14 meter hoog zijn de grote koningen uit de Thaise geschiedenis. Elk beeld draagt een bord met de naam van de koning en de regeerperiode.
Na dit bezoek rijden we door de ananasplantages naar een mangrovenbos aan van Pranburi,Om ca 17:30 uur bent u weer terug op uw vakantieverblijf.

Voor een korte beeldimpressie van de dagtours rondom Hua Hin:
Click hier.

Prijzen voor dagtour 4c rondom Hua Hin:   

4 tot 8 personen € 74 – € 83 (Afhankelijk van de koers, kunnen kleine aanpassingen nodig zijn).
De prijzen zijn inclusief Nederlandstalige begeleiding, transport, cola, water, fruit en entrees maar exclusief lunch.
Privé tours 2 pers. of meer:  Op aanvraag.
Vertrek: alleen op dinsdag en donderdag.

Wilt u de omschrijving van deze dagtour 4C rondom Hua Hin als PDF-file: Click hier