Dagtour 4B rondom Hua Hin

Dagtour 4A rondom Hua Hin
Beroemde Thiase koningen

Dagtour 4B rondom Hua Hin

Om 8:30 uur wordt u bij uw vakantieadres in Hua Hin of Cha-am opgehaald. Als eerste bezoeken wij het olifantenopvangcentrum Hutsadin. Dit is een stichting zonder winstoogmerk. Het doel van stichting is om olifanten, die door hun eigenaars zijn achtergelaten vanwege een slechte gezondheid, ouderdom of gewoon omdat ze niet langer konden werken, op te vangen en hier een goed leven te bezorgen. We verblijven hier tot 10:30 uur. In die tijd krijgen we een uitgebreide introductie. Vervolgens een jungle walk met olifant en mahout. Daarna mogen we helpen om olifanten een douche te geven. Ook bezoeken we de beroemde tempel Wat Huay Monkol.
Deze tempel is  voor een monnik Luang Por Thuad. Deze beroemde monnik woonde 400 jaar geleden in het zuiden van Thailand.
Tevens bezoeken wij hier het paviljoen dat gewijd is aan een vrouwelijke geest in een boom. 

Dan naar het oorspronkelijke kunstcentrum van Hua Hin  Baan Sillapin Artist Village. Dit gezellige Artist Village omvat grote galerijen met kunst en antiek, kunstenaarsateliers. We zien hier ook veel kunstenaars die aan het werk zijn. Na de lunch rijden we door een prachtig heuvelachtig landschap naar het Rajabhakti Park. Hier staan zeven gigantische standbeelden van grote koningen uit de Thaise geschiedenis. 
Rond 17:30 uur bent u weer terug op uw vakantieverblijf.

Voor een korte beeldimpressie van de dagtours rondom Hua Hin:
Click hier

Prijzen voor dagtour 4B rondom Hua Hin

4 tot 8 personen   € 68 – € 77 (Afhankelijk van de koers, kunnen kleine aanpassingen nodig zijn).
Genoemde prijzen zijn inclusief Nederlandstalige begeleiding, transport van en naar uw vakantieadres in Hua Hin of Cha-am, cola, water, fruit en entrees maar exclusief lunch.

Privé tours 2 pers. of meer:  Op aanvraag.
Vertrek : dagelijks

Wilt u de omschrijving van deze dagtour 4B als PDF-file: Click hier