Dagtour naar Amphawa

Op vakantie naar Thailand en video’s op onze nieuwe website.

Elke dag zijn er weer nieuwe plannen om de toeristen te laten komen. Echter niemand weet wat er nu eigenlijk van al die plannen terecht gaat komen.
Wel wordt nu duidelijk dat de toeristenindustrie veel belangrijker voor de Thaise economie is dan men aanvankelijk dacht.
Dus moeten er weer zo snel mogelijk toeristen komen om de duizenden gesloten bedrijven en de miljoenen werkelozen weer aan het werk te zetten.

Phuket Sandbox plan zou de eerste stap zijn. Vanaf 1 Juli is een gedeelte van Phuket open voor gevaccineerde toeristen. Na een sneltest en 7 dagen op Phuket mogen ze vrij door Thailand reizen. Wel moet dan de bevolking van Phuket voor 70 procent gevaccineerd zijn oftewel 500.000 mensen dus 1 miljoen vaccinaties. Die vaccins zijn er nog niet en 1 Juli is over zes weken.
Dus de kans op een vertraging van dit plan zit er wel aan te komen.

Meerdaagse trips

Dan zouden vanaf 1 Oktober, onder precies dezelfde condities, de toeristen kunnen komen naar Krabi, Koh Samui, Pattaya, Chiang Mai, Prachuab Kiri (Hua Hin) en Phetchaburi (Cha-am).
Ook Bangkok wordt hier genoemd. Maar 70 procent van alle mensen in Bangkok vaccineren, is grote klus.
Nu is 1 Oktober wel een stukje verder dan 1 Juli. Belangrijk is; wanneer eer komen de vaccins, hoeveel, en hoe snel gaat het dan?
De nood en de ontevredenheid in Thailand is hoog, dus moet er zo snel mogelijk iets gebeuren.

EN onze nieuwe website is weer wat mooier en completer geworden. Onder de meerdaagse reizen heeft onze Webmaster Peter bij alle meerdaagse trips een prachtige korte video gezet die een mooie indruk geeft van de reis.
Dus snel naar de website www.gidsbussaya.nl geniet van de website en de video’s. Vergeet niet om het geluid aan te zetten, om je weer even helemaal in Thailand te voelen veel plezier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *